SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital

SINGCALL wireless sistem de apelare,serviciu de asteptare,10buc de argint singur apel bell și 1 buc de afișare care arată,display digital

1 001.51lei
In stoc
o20410

  Greutate Pachet: 2.18kg (4.81lb.)
  Tip De Unitate: Set
  Dimensiunea Pachetului: 37cm x 21cm x 14cm (14.57in x 8.27in x 5.51in)
 • Nume De Brand: SINGCALL
 • Numărul De Model: APE2600;APE560

 • Nume de Brand: SINGCALL

  Numărul de Model: APE2600;APE560

  Locul de Origine: Zhejiang Yiwu China(Continentală)

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ați fost vreodată într-un restaurant, aici ești gata să-ți ia comanda, dar nu le puteți găsi în orice loc chelnerul sau waitless? Fără fir însoțitor sau server apel sistem de paging poate rezolva problema.

  Wireless lichid sistem este utilizat pe scară largă în zona de servicii. Acesta include facilități pentru butonul de ceas și receptor de semnal folosind chelnerul. Când oaspetele nevoie de ceea ce service, el sau ea trebuie doar să apăsați butonul de lângă el sau ea, lui sau ei de birou numărul va fi afișat în muzică sau viziona pager glas de avertizare. Prin urmare, chelnerul poate oferi servicii în timp util. Bine ați venit să ne alegem wireless chelner sistem de apel paroducts!

  Principalele caracteristici ale APE2600 :

  01.Display două grupuri de trei cifre

  02.Fiecare pager pot seta diferite shord muzica

  03.Doisprezece frumos coardă muzica

  04.Poate discurs difuzat de funcționare,cu voce funcția de raportare

  05.Cu un apel la 999 de extensie,acesta poate fi afișat în limba engleză sau cifre

  06.Timpul de afișare lungime de numarul de telefon poate fi setat arbitrar

  07.Lungimea de apel de sunet pot fi selectate

  08.Dublu culoare culoare digital conducta de afișare

  Principalele caracteristici ale APE560

  01.Echipat cu impermeabil de bază

  02.Stabil modul de conectare

  03.Anti-schimbările de temperatură și umiditate

  04.Numărul poate fi schimbat, opțional, cu o puternică re-utiliza capacitatea de

  Atenție: Există unele prize standard, inclusiv America, Australia, Marea Britanie și Europa. Dacă nu aveți nevoie de aceste prize, vom trimite, de asemenea, de stat locale de conversie plug pentru tine pentru gratuit.

  SINGCALL produsele au certificare CE, certificare FCC (Comisia Federală de Comunicații), RoHS (Restricționarea Substanțelor Periculoase).

  Pachetul include receptor fără Fir x 1

  Pager x 10 Încărcător pentru receptor x Manual 1 x 1

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  1.A promis de către Vânzător cu privire la declarațiile:

  -Vom face tot posibilul pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

  -Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora,pentru orice motiv.

  -O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

  -Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

  -Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

  -La primirea de articole, va vom returna imediat.

  2.Garanție De Întreținere:

  -Oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

  -Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.În cele mai multe cazuri,cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.

  -Înainte de a se întoarce elemente, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare,și scrie "cadou"pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele,vom repara sau le schimb URGENT.

  3.Informații De Transport Maritim:

  -Vă rugăm să permiteți-ne 2-4 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda si livrare după ce plata este eliminat.Pachetul de obicei, sosește la ușa ta în aproximativ 7-10 zile după livrare prin Rate Forfetare de Serviciu de Transport maritim.Cu toate acestea, uneori este nevoie de mai multe zile din cauza sărbătorilor,vămuire sau din alte motive.DHL,EMS,FEDEX,UPS ușă în ușă de serviciu sunt optinal pentru tine.

  4.Metoda De Plată:

  -T/T,Card de Credit,Western Union,Moneybookers sunt tot alegerea ta de plată.

  5.Despre Noi:

  -Cel mai element de stoc fotografii dacă nu se precizează altfel în licitație, care nu au un stoc fotografie și descrie cele mai bune de capacitatea noastră.Întotdeauna vom încerca și de a rezolva orice probleme pentru că ne străduim să avem numai clienti multumiti!

  Etichete: display acryl, display comune, bell căști de protecție completă față, Ieftine afișa acryl, De înaltă Calitate de afișare comună, China bell căști de protecție completă față de Furnizori.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare