1 BUC Alb Ceramică Fină a Flăcării de Unghii burghie de Frumusete de Îngrijire Unghii Fișier Salon de Manichiura Pedichiura Electric, Mașină de Instrumente de Foraj 1 BUC Alb Ceramică Fină a Flăcării de Unghii burghie de Frumusete de Îngrijire Unghii Fișier Salon de Manichiura Pedichiura Electric, Mașină de Instrumente de Foraj 1 BUC Alb Ceramică Fină a Flăcării de Unghii burghie de Frumusete de Îngrijire Unghii Fișier Salon de Manichiura Pedichiura Electric, Mașină de Instrumente de Foraj 1 BUC Alb Ceramică Fină a Flăcării de Unghii burghie de Frumusete de Îngrijire Unghii Fișier Salon de Manichiura Pedichiura Electric, Mașină de Instrumente de Foraj 1 BUC Alb Ceramică Fină a Flăcării de Unghii burghie de Frumusete de Îngrijire Unghii Fișier Salon de Manichiura Pedichiura Electric, Mașină de Instrumente de Foraj

1 BUC Alb Ceramică Fină a Flăcării de Unghii burghie de Frumusete de Îngrijire Unghii Fișier Salon de Manichiura Pedichiura Electric, Mașină de Instrumente de Foraj

81.33lei 48.79lei
In stoc
o20454

  Tip De Unitate: bucata
  Greutate Pachet: 0.06kg (0.13lb.)
  Dimensiunea Pachetului: 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
 • Tip: Abrazive Bloc
 • Numărul De Model: Flacără (C) -F
 • Dimensiune: 2.35mm
 • DIY Consumabile: Electrice

 • 3/32" Coadă Diametru De Ceramică Fină, De Flacără Forma Unghiilor Burghiu

  Avantaje:

  1. Antibacterian

  2. Nu înfundarea

  3. Rezistența de acid, alcaline și căldură

  4. Îmbunătățirea clienților simt

  5. Excelent durabiliby și performanță de tăiere

  6. Neobișnuit, ochi-prinderea aspect pentru o identificare ușoară

  7. Protecție de E-Fișiere

  Note:

  1. Verifica unghii biți înainte de utilizare

  2. Purtați întotdeauna ochelari de protecție ochelari de protecție

  3. Numai pentru uz profesional

  4. Nu utilizați dacă este scăpat

  5. Nu se lăsa la îndemâna copiilor

  6. Dezinfectarea unghiilor biți după utilizare

  Lista De Ambalare:

  1. Bine Flacără Forma Ceramice de Foraj * 1 buc

  Puteți, de asemenea, să continue să se concentreze pe următoarele produse de:

  Putem accepta următoarele metode de plată Alipay, Western Union, transfer Bancar.

  Cumpărătorii pls note: Ne va livra elementul(s) pentru tine, ca un cadou pentru a evita plata taxelor vamale problemă, cele mai multe țări nu va percepe orice taxe vamale, dar, uneori, unele țări vor încasa mai puțini bani pentru plata taxelor vamale. Este incontrolabili, cu noi. Deci, noi nu plătiți taxe. Dacă aveți orice probleme pls cantact noi.

  Toate comenzile vor fi programate pentru a navei immediatedly potrivit OnlineBargain.news adresa după ce am acceptat plata integrală, și vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Airexpress de plată este corectă. Dacă adresa înregistrată nu este corectă în OnlineBargain.news, cumpărătorul ar trebui să ne contactați pentru a comfirm corectă și adresa exactă, sau cumpărătorul va fi responsabil pentru rambursare completă. Vom livra elementul pentru următoarele țări și districte de expres internațional, Se va lua de la 7 la 10 zile lucrătoare pentru a ajunge, dar, uneori, există una sau două zile mai mult, acesta se află pe cum Vamale procesul coletul.

  Am wil navă produs IMEDIAT după ce a primit plata, și veți obține un produs de aproximativ 7 - 60 zile, și dacă doriți să obțineți mai devreme, va rugam să ne contactați înainte de transport maritim, putem livra de către EMS, UPS, Fedex, DHL sau TNT în funcție de cerere, dar cumpărătorul ar trebui să plătească suplimentar costul de transport maritim.

  Toate comenzile sunt processde de luni până vineri, Comenzile nu sunt procesate pentru transportul la sfârșit de săptămână și de sărbători.

  Vom imediat e-mail pentru a vă informa numărul de urmărire în termen de 5 zile lucrătoare de la procesarea si expedierea dvs. articol.

  Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

  Personalul nostru întotdeauna a inspecta fiecare produs cu atenție înainte de expediere pentru a se asigura că elementul de care avem expediere este dreptul de a alege tu. Odată ce produsul frunze ușile noastre, continuăm să urmărim până când acesta ajunge .

  Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a legaly reduce taxele de import ( sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe ). În cele mai multe cazuri, nu există nici o datorie de plătit la toate. Cu toate acestea,, dacă orice additioanl taxe generate de vămuire trebuie să fie suportate de către clienți.

  Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

  Vă rugăm să verificați cu ai țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

  Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up-nu le confunda pentru additioanl transport cha rges.

  Cumpărătorul ar trebui să verificați pachetul primirea dată. Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, pls refuză să semneze pentru pachetul și se va întoarce la noi. Apoi să ne contactați imediat.

  Dacă aveți nevoie de a reveni, pls verifica de două ori pentru a confirma elementul să nu funcționeze și să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant, să ne cunoaștem detaliat problema si trimite-ne niste poze ofr de confirmare, iar dacă cumpărătorul insista pe revenirea, după tehnic, inginer verificat primit retrun este fără nici o calitate proble, tot percepe este la a cumpăra cheltuiala.

  Vom accepta NUMAI schimbul ambalajul original. Pls asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj. Dacă ați achiziționat într-o stare necorespunzătoare, pls REȚINEȚI că serviciul de transport maritim și de manipulare frr nu va fi restituire, toate returnare taxa ar trebui plătită de către cumpărător.

  Etichete: instrumente de foraj, tool, instrumente electrice, Ieftin instrumente de foraj, De înaltă Calitate instrument instrument, China instrumente electrice de Furnizori.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare