Durată lungă de viață cu laser tub 90W pentru CO2 cu laser gravură și tăiere masina bine ambalate Durată lungă de viață cu laser tub 90W pentru CO2 cu laser gravură și tăiere masina bine ambalate Durată lungă de viață cu laser tub 90W pentru CO2 cu laser gravură și tăiere masina bine ambalate Durată lungă de viață cu laser tub 90W pentru CO2 cu laser gravură și tăiere masina bine ambalate

Durată lungă de viață cu laser tub 90W pentru CO2 cu laser gravură și tăiere masina bine ambalate

1 689.37lei
In stoc
o20906

  Tip De Unitate: bucata
  Greutate Pachet: 28.0kg (61.73lb.)
  Dimensiunea Pachetului: 150cm x 45cm x 45cm (59.06in x 17.72in x 17.72in)
 • Nume De Brand: locenmaquina
 • Numărul De Model: 90W

 • CO2 laser tub

  Instrucțiuni De Operare

  1.Cerința De Instalare

  Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de operare de modelul W2 așa cum se arată în ilustrație. Dedicat putere DY10 ar trebui să fie echipate. Polul pozitiv este în înaltă tensiune (tensiunea de aprindere este 19kv). Aceasta poate provoca următoarele consecință atunci când este reușit să-l urmați instrucțiunile: Arc; tubul interior va fi perforat de energie electrică și poate provoca scurgeri de apă.

  2.Condiții de funcționare

  Apă de răcire: folosind apă purificată; 2 până la 5 litri/minut; temperatura apei: 10°c-40°c.

  Mediul de operare: temperatura 2-40°c, umiditate 10-60%.La curent de lucru: test de curent este 29mA. Maximă de lucru curent este 29mA. Conducerea curentă trebuie să fie păstrate de mai jos 27mA. Durata de viață poate ajunge la 10.000 de ore dacă curentul este menținut sub 25mA. Ampermetrul indică curent trebuie să fie conectat la electrodul negativ tub cu laser.

  Atunci când este de lucru sub supra-curent ridicat pentru termen lung, polul negativ va apărea galben, și durata de viață va fi redus rapid.

  Pentru a proteja de praf de la a merge în izolație manta, vă rugăm să înveliți-l cu folie de plastic.

  3.De Lucru De Performanță

  Funcție de tăiere.

  Gravura funcția: Foarte bine, atunci când curent de lucru este de 4mA și tubul este în stare de preionization, laserul poate fi folosit pentru impulsurilor de înaltă frecvență gravură.

  4.Note Cheie

  Nu curățați suprafața exterioară a ieșire văduva oglindă cu instrumente, cum ar fi tampon; în caz contrar puterea de ieșire va fi serios afectate. Următoarele sunt desemnate metode pentru a curăța poluarea în suprafața exterioară a ferestrei mirror:

  1) în cazul în care oglinda este poluat, nu porniți cu laser.

  2) Lovitură suprafața oglinzii laterale cu suflanta de aer.

  3) se Pulverizează alcool pur pe suprafața oglinzii cu pulverizator.

  4) Porniți laserul după alcool devine pe deplin volatilizează.

  5) Dacă metodele de mai sus nu funcționează în mod eficient, este necesar de a cere pentru profesioniști să utilizați tampon cu alcool pentru a curăța suprafața oglinzii de la mijloc spre margine. Cea mai bună soluție este de a preveni fereastra de a fi poluate.

  Atenție: este interzis să curățați oglinda cu acetonă.

  Șurubul din față și din spate capetele de tub cu laser nu este permis să fie mutat, altfel puterea va fi scăzut și chiar tubul poate fi casate.

  Pune acryl 300mm departe de ieșire în oglindă, atunci când testarea la fața locului cu laser.

  5.De siguranță

  Raza laser este lumină invizibilă. Vă rugăm să purtați ochelari de protecție atunci când depanare laser. Polul pozitiv este în înaltă tensiune. Acorde o atenție la semne de securitate.

  6.Depozitare și Transport Cerință

  Se toarnă lichid de răcire în caz de depozitare și de transport, și acoperă terminalul de ieșire cu un praf-dovada pungă de plastic. Pe mediu de stocare este 2-40°c, și a solicitat umiditate este de 10-60%. Pachet cu laser ca în mod original.

  Note importante:este solicitat la ciment burete împreună cu laser tub pentru a preveni tub vertical alunecare în timpul transportului. Buretele în partea de ieșire a oglinzii trebuie să fie 70mm dincolo de ea, și buretele în partea de reflectare în oglindă trebuie să fie 50mm mai larg.

  7.Tuburi operate în mod greșit nu va fi garantată de către Producător.

  Se întoarce:

  Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

  Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

  Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

  Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

  La primirea elemente, va vom returna imediat.

  De garanție este de 8 luni.

  Remarca:

  În scopul de a face sigur că puteți obține bunuri de repede și de siguranță,vă sugerăm să alegeți expres internațional,cum ar fi DHL,TNT,UPS,FeDex.

  Orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  PACHET:

  Mai întâi de toate de sticlă cu laser tub va fi plin de burete în cutie de carton,și apoi vom pune cutie de carton în cazul placaj.

  Este bine ambalate.

  Etichete: tub mașină, tub laser, tub tăiat, Ieftine masini tube, De înaltă Calitate, tub laser, China tub tăiat Furnizori.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare