Noi Feng Shui Elementul Pagoda Cu Pomul Vieții Aur de Metal Pandantiv din Alama

Noi Feng Shui Elementul Pagoda Cu Pomul Vieții Aur de Metal Pandantiv din Alama

52.09lei
In stoc
o20917

  Greutate Pachet: 0.06kg (0.13lb.)
  Tip De Unitate: bucata
  Dimensiunea Pachetului: 5cm x 2cm x 3cm (1.97in x 0.79in x 1.18in)
 • Tema: Mascota
 • Locul de Origine: China (Continentală)
 • Material: placare cu aur
 • Stil: Cu Feng Shui

 • pagoda înălțime:1.7 inch/4.3 cm

  Material: placare cu aur

  Pagoda amuleta este un excelent leac pentru moarte #5 Stele Galben, care aduce accidente, pierderi financiare și probleme grave. Este, de asemenea, perfect pentru suprimarea #2 Black Star, de asemenea, cunoscut sub numele de 'Boala Star', care aduce boli si afectiuni pentru ocupanții. Având Cinci elemente Pagoda aproape de tine, nu numai epuizează aceste maligne stele, dar activează norocoși 1, 6 și 8 stele zboară la fel de bine.

  Pomul vieții este un simbol universal găsit în multe tradiții spirituale din întreaga lume. Ea simbolizează viața în sine, cu ramurile sale de a ajunge pentru cer și îngropat rădăcini conectarea la Mama Pământ. Multe vechi povestiri mitice vin de la ideea că toate ființele vii se nasc din pământ; sursa de viață și de hrană pentru toți. Copacul a devenit un simbol de dragoste, de înțelepciune, de renaștere, de putere, de răscumpărare, de prietenie, de recompense și încurajări.

  Etichete: pagoda de artă, fengshui decor, pagoda, Ieftine pagoda de artă, De înaltă Calitate fengshui decor, China pagoda Furnizori.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare