Hotel digital card blocare Card RFID Hotel de Blocare pentru Hoteluri ET617RF Hotel digital card blocare Card RFID Hotel de Blocare pentru Hoteluri ET617RF

Hotel digital card blocare Card RFID Hotel de Blocare pentru Hoteluri ET617RF

136.76lei
In stoc
o20928

  Dimensiunea Pachetului: 22cm x 11cm x 7cm (8.66in x 4.33in x 2.76in)
  Tip De Unitate: bucata
  Greutate Pachet: 3.0kg (6.61lb.)
 • Numărul De Model: ET617RF
 • Nume De Brand: ZIYUE
 • De Blocare A Ușii De Utilizare: Usi De Interior Lacate
 • Dimensiune: 6
 • Tip De Blocare: de blocare a ușii

 • Card RFID Hotel de blocare pentru hoteluri ET617RF

  Hotelul Sistem De Blocare Avantaje: 1. Anti - rugina si anti-coroziune(oțel Inoxidabil/Zina allo material opțional) 2. Celebrul brand de chips-uri--Atmel sau Philips,suficient de stabilă, de blocare poate folosi pentru 20 de ani 3. ANSI standard 5 oarba corpul de blocare a asigura securitate, anti-strike 4. Colector de date se poate descărca de blocare a înregistrărilor, de exemplu. când,care folosesc cheia care deschide de blocare 5. 4buc baterii AA poate folosi aproximativ 10-12 luni 6. Ceas de lucru este asezata in interiorul încuietori pentru a controla eficient timpul limita de card de chei. de exemplu. dacă setați verifica afară de timp 11:00, trece ora 11:00, card de oaspete nu se poate deschide ușa de blocare 7.Două debloca moduri: RFID card sau cheie mecanică (Master cheie mecanică opțional) CARD USEAGE 1. Carte de oaspeți: Emis la recepție pentru a-și deschide propria cameră cu data expirării 2. Master card: Țineți de management sau GM sau manager pentru a accesa toate camerele de hotel cu zăvor de deschidere 3. Etaj card: Ține de curat, personalul pentru a intra în camere într-un singur etaj. 4. Carte de construcție: Țineți de către manager pentru a intra în camere într-o clădire de 5. Pierdut card: Folosit pentru a suspenda pierdut card de oaspete 6. Card de urgență: Introduceți toate camerele de urgență atunci când RFID Hotel de Blocare a Ușii Sistem de Compoziție: 1.RF de Blocare a Ușii (buc = camera de oaspeti)---------instalat in 2 usi.Encoder (buc=1-2 buc/hotel ) --------------Pentru emiterea/ program toate cărțile să fie cheie de deblocare 3.De economisire a energiei Comutator (buc = camera de oaspeti)---Pentru a controla puterea,de economisire a energiei pentru tine. 4.Cărți (buc = 3-5 ori de cameră)-----fi programat să fie cheia de encoder 5.Colector de date (1 buc/hotel, Opțional)------Descărcați debloca înregistrări(Care/atunci Când sunt deschise) de blocare 6.Software-ul,în limba engleză(gratuit)----Pentru controlul și gestionarea întregului sistem.SDK-ul de suport (Pentru alte limbi software-ul, puteți să-l traduce pentru a fi limba ta 7.Hotel DND clopot Ușă Sistem (Opțiuni), Logo-ul sau numărul camerei de imprimare pe panle este gratuit pentru comanda în vrac!

  (Sfaturi importante :

  Acest link este de blocare numai, Dacă aveți nevoie de a finaliza ușa sistem de blocare, vă rugăm să contactați cu mine pentru detalii.

  Dacă ați utilizat in casa sau la birou, apartament, că nu avem nevoie de alte componente ale sistemului, va vom trimite o blocare cu 3pcs fob cheie )

  Ușa deschisă este necesară o direcție când loc comanda!

  FAQ

  Q. se Poate de aprovizionare completă hotelul sistem de blocare?

  A. Da, desigur, Complet demo kit pentru testare este de asemenea ok. Ordinea în vrac este binevenit

  Q. Ce ușa grosimi sunt produs conceput?

  A. este posibil pentru a instala produsul de până la 35 ~55mm . dacă ușa grosimea mai mult sau mai puțin ,vă rog să mă informați atunci când comanda!

  Q. Dacă vreau să-mi schimb vechiul hotel de blocare, este posibil?

  A. Da, desigur.Putem furniza asistență tehnică pentru a vă ajuta să se schimbe.

  Q. Cum pot deschide usa?

  A. puteți deschide ușa, folosind Carduri RFID sau 2 de Urgență Chei.

  Q. Ce garanție?

  A. 1 an garantie, si toate service pe viață!

  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați-ne acum !

  Ușa deschisă direcția necesară atunci când plasați comanda:

  Etichete: digital lock, blocare de blocare, hotel de blocare, Ieftine digital lock, De înaltă Calitate blocare de blocare, China hotel de blocare a Furnizorilor.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare