A1386A +5 BUC=C3519A +5 BUC =10BUC circuit Integrat de asigurare a calității TO3P

A1386A +5 BUC=C3519A +5 BUC =10BUC circuit Integrat de asigurare a calității TO3P

36.20lei
In stoc
o21319

  Dimensiunea Pachetului: 13cm x 7cm x 9cm (5.12in x 2.76in x 3.54in)
  Tip De Unitate: mulțime (10 bucati/lot)
  Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)
 • Starea: Noi
 • Tensiune De Alimentare: Standard
 • Nume De Brand: KEEZEL
 • Disiparea De Putere: Standard
 • Tip: Standard
 • Numărul De Model: Standard
 • Temperatura De Operare: Standard
 • Cerere: Standard
 • Pachet: Standard

 • Ambele vă Rugăm să rețineți că la " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. Alege una de dorit \\u0026 a lăsat un mesaj atunci când vă verificați pentru a specifica ce modle ai vrea !!!!!!! !!!!!

  Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse \\u0026 servicii. Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ / Neutru feedback-ul. Să lucreze împreună pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

  gigant

  1. - Garanție de un an .

  2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).

  3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație) .După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

  4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

  5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub - ONU normală de funcționare condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

  Plata

  1. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.

  2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți elementul Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta să o rezolve..

  3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

  Transportul

  1. - Putem livra produsele tot în lume.

  2. - DHL FedEx TNT, UPS, EMS China Post Hong Post sunt toate disponibile.

  3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după identificatori de plata.

  4. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

  5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.

  Taxele de Import sau Taxele

  1. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul de element Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător..

  2. - amândoi vă Rugăm să verificați cu tine țării biroul Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de achiziționare?.

  3. -. Nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare de exemplu, cât De mult preț ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc ...

  Feedback-ul

  1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru Multumesc mult pentru timpul acordat..

  2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

  3. - amândoi vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

  Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

  Ambele vă Rugăm să nu ezitați să ne picătură un mesaj dacă aveți orice întrebări, suntem aici pentru a ajuta.

  Și \\u0026 înainte de COMENZI!

  Etichete: circuit integrat, Ieftin circuit integrat, A1386A +5 BUC=C3519A +5 BUC =10BUC circuit Integrat de asigurare a calității TO3P.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare