De vânzare de Bijuterii>>>11-12mm Baroc de culoare naturala perla legăna cercei De vânzare de Bijuterii>>>11-12mm Baroc de culoare naturala perla legăna cercei

De vânzare de Bijuterii>>>11-12mm Baroc de culoare naturala perla legăna cercei

32.14lei
In stoc
o21340

  Dimensiunea Pachetului: 18cm x 16cm x 13cm (7.09in x 6.30in x 5.12in)
  Greutate Pachet: 0.12kg (0.26lb.)
  Tip De Unitate: bucata
 • Forma\model: Inima
 • Gen: Unisex
 • Tip De Element: Cercei
 • Numărul De Model: AAAA
 • Metale De Tip: Nici unul
 • Pearl Tip: Perle De Apă Dulce
 • Fine sau de Moda: Moda
 • Stil: Clasic
 • Cercel Tip: Picătură Cercei
 • Material: pearl

 • Etnice din china handamde miao argint

  Miao argint nu este din argint, este un metal argintiu deosebit de Miao naționalitate. În principal de conținutul de componente sunt argint și cupru. Miao Miao argint oameni indigene rafinat argint de felul lor.

  Miao argint de multe ori mai scumpe decât argint 925, în principal pentru că Miao argint manopera sunt foarte rafinat, valoarea acestuia se reflectă în principal în art.

  Miao argint de prelucrare, toate în familie atelier de operare manuală pentru a finaliza. În primul rând craftman de topire argint felie, bar sau diferite forme, utilizarea de presiune, sculptate, gravate proces, face model elegant, și apoi țese sudare sau turnare. Procesul de rafinare pe duce Miao argint la perfecțiune. Miao argint inlcude atât de Vest Bărbie sălbatic și unic, delicat Oriental inteligente, diferite modele, stiluri de argintărie, care emit o grosime de atmosfera din local......

  Miao argint procesul este complex, un miao argint jewllery trebuie să treacă prin zece sau douăzeci de proces pentru a finaliza. Miao argint bijuterii toate făcute de mână, acest proces de a face cu argint simplu, natural, plin de farmec nostalgic.

  Cele mai miao argint bijuterii curs de vechi prelucrarea, prezentarea farmec ciudat. Pentru că este realizat manual, vechi, vechi de culoare va fi diferit. Negru ca vechiul principalele ingrediente sunt naturale, cărbune, nu se poate atinge de apă, negru va cădea. (pe negru nu este o problemă de calitate) noul purta, dacă nu ștergeți, plutind deasupra cărbune va face mâinile murdare, vechi sentiment al naturii prezent, după purtarea de mai multe ori. Nu folosiți apă pentru a curăța suprafața macerat negru de Miao argint, cu o cârpă moale scufundare în pasta de dinți pentru a șterge, până la convexă concavă argint textura de redare, păstrați culoarea originală, uite nici o confuzie au niveluri administrative sentiment. Cumpara Miao argint vechi, bijuterii oamenii trebuie să rețineți, Miao argint nu este frică de întuneric, frică de alb, dacă nu-ți place handmade-vechi Miao argint, puteți cumpăra miao argint produse care sunt nu cele vechi.

  Minoritățile etnice din China au produs fanteziste, costume colorate cu arome distinctive. Se afișează superlativ broderie, brocading și batic. Obiecte de Miao, Gejia, Shui, Dong, Yao, Buyi, Yi, Zhuang și Li grupuri de sud-vest provinciile Guizhou, Hunan, Yunnan, Guangxi și Hainan în prezent sunt prezentate pe magazinul nostru. Cele mai multe elemente de costum sau accesorii sunt decorate cu flori, păsări și animale de la peisajul din jur -- antropomorfe și zoomorfe imagini care sunt de multe ori abstracte. Tradițională de bun augur modele apar, chiar și printre modele, care sunt complet geometrice. Unele părți din aceste grupuri minoritare, în special Miao, au migrat spre sud în Vietnam, Laos și Thailanda, în cazul în care acestea sunt cunoscute ca H ' mong. Yao grupuri sunt, de asemenea, numeroase pe ambele părți ale frontierei și să producă textile similare în ambele domenii.

    

  Noi oferim expert în manipularea și servicii de ambalare pentru a se asigura că elementele ajunge în condiții de siguranță. Vă rugăm să rețineți că, dacă ați cumpărat mai multe articole din magazinul nostru, oferim transport maritim combinat pentru a economisi bani. Marfa de calitate și servicii pentru clienți este preocuparea noastră principală. Mulți dintre clienții noștri întoarce la noi din nou și din nou, deoarece de integritatea noastră, prețuri corecte, și servicii excelente clientilor, indiferent de locul în care trăiesc în lume.

   

  Pentru statele UNITE ale americii și Canada clienți: (include toate cost)

  Prin Airmail $10 (de obicei 10-15 zile lucratoare).

  De către EMS $23 (de obicei 4-7 zile lucratoare).

  **Alți clienți, vă rog să-mi cunosc țara dumneavoastră .

  Dacă nu sunteți mulțumit cu marfa, vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți. Doar e-mail înapoi. Când le vom primi, puteți obține în întregime de rambursare (nu include taxa de returnare).

  Etichete: Picătură Cercei, Ieftine cercei picătură, De vânzare de Bijuterii>>>11 12mm Baroc de culoare naturala perla legăna cercei.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare