LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar

LBSC SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar

48.23lei 38.57lei
In stoc
o5230

  Dimensiunea Pachetului: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
  Tip De Unitate: bucata
  Greutate Pachet: 0.1kg (0.22lb.)
 • Nume De Brand: LBSC
 • Lungime cablu: 20cm
 • USB Tip: Standard
 • Utilizarea: Camera

 • Joc Camera Vizualizator Card Reader pentru iPhone, iPad, SD Card Camera Reader Adaptor pentru Apple iPhone 5/5s/6/6s/6 Plus/7/7 Plus/iPad Mini/Air - Nu App Necesar

  1.Eliberați spațiu de pe cardul SD și de Rezervă pe cardul SD și. Copiați fotografii și clipuri video de pe cardul SD pentru iPhone și iPad și Tablet pentru o siguranță de rezervă.

  2.Partajați fotografii și clipuri video de aparatul de fotografiat de pe rețeaua socială în mod liber.

  3. Pentru fotografi, este cel mai bun mod pentru a copia fotografii de calitate pentru a fotografiat într-un timp scurt. Economisiți Timp Mult mai rapid decât folosind WiFi: Economisi bani pe plus WiFi funcția pentru camera foto.

  4. Copia filme de pe cardul SD pentru iPhone & iPad-ul și urmăriți și să le editați cu ușurință.

  5. Pentru Tablete, de asemenea, puteți importa fotografii și videoclipuri de pe Bord cam (car black box), sau camera casa (cu card TF), Vehicule Aeriene fără Pilot (cei cu card TF pentru a înregistra vedere).

  Caietul de sarcini

  Compatibilitate (SD card, iPhone & iPad și Tablet cu OTG)

  SD card camera reader este compatibil cu Secure Digital (Standard SD și SDHC) carduri de memorie.

  Mini și Micro SD sunt acceptate atunci când este utilizat cu un adaptor pentru a se potrivi slot. Sprijinirea SD card de capacitate mai mică decât 64GB inclusiv 64GB

  iPhone și iPad (necesită cele mai recente IOS 8.2 sau în sus)

  Tableta cu OTG (necesită android 4.2 sau în sus)

  Sfaturi

  1.Vă rugăm să asigurați-vă că iphone-ul este iOS 8.2 de mai sus, iPad-ul este iOS 8.0 sau mai Sus.

  2.Asigurați-vă că vă conectați acest cablu în partea dreaptă atunci când te conectezi iPhone-ul.( nu este în mod explicit de ghidare pe cablu note. Vă rugăm să citiți notele cu atenție)

  3.Atunci când iphone-ul și ipad-ul arată "Acest cablu sau accesorii nu este certificat și nu pot funcționa în mod fiabil cu acest iPad", vă rugăm să ignorați-l și du-te pe pentru a utiliza. Aceasta nu afectează utilizarea normală.

  Etichete: adaptor pentru card sd, adaptor sd, adaptor camera, Ieftin adaptor pentru card sd, De înaltă Calitate, adaptor sd, China adaptor camera Furnizori.

 • Recenzii (1)

  • Fadeeva E

   works well

  Scrie o recenzie

Produse similare